Äntligen så.....

Äntligen så är säsongen igång.

Nu är väntan över efter en lång vinter. Borka Brygga har vaknat till liv igen efter vinterdvalan. Våra båtar är putsade och satta i sjön. Vissa har redan flitigt varit ute bland kobbar och skär. 

Campingen är städad och fin. Vi har redan haft ett flertal husbilar och husvagnar hos oss innan alla båtarna kommit i sjön. Det är faktiskt rekord så tidigt. Vi är glada att så många redan hittat hit till oss. Nu öppnar vi campingen, den 16 maj är vi igång och hälsar alla hjärtligt välkomna. 

Sjösättningsdagen den 7 maj blev fantastisk med sol och varmt hela dagen. Allt gick smidigt och bra så vi var klara strax efter halv ett. Ett stort tack till Lasse Heineman med flera som hjälpte till med båtarna. Tack också till Ingrid, Eva och Yvonne som såg till att vi fick något att äta och dricka.

Även den efterföljande städkvällen den 9 maj sken solen på oss. Ett flertal medlemmar kom med räfsor och ett glatt humör. Städningen följdes av en gemensam sittning med korv, smörgås, kaffe och läsk. Till alla er som var med ett stort TACK för att ni kom och hjälpte till. Tack också igen till Ingrid Andersson som skötte serveringen.

Nu ser vi fram mot när restaurangen öppnar. Mors Dag den 29 maj öppnas portarna till restaurangen. Boka gärna bord i tid för det är många som vill äta då.

Ja, nu är vi igång..... VÄLKOMNA!

Roland Jonsson
ordförande
Enångers Båtsällskap 

12 maj 2016