Det var länge sedan.....

Det var länge sedan sist vi hördes av.

Anledningen till det är ju så klart att det varit och är fortfarande lågsäsong vid Borka Brygga som just nu är stängd tills det börjar röra på sig framåt våren. Eftersom vår anläggning är stängd så finns det inte lika mycket att skriva om här på hemsidan. Men nu börjar det så smått att hända saker som kan vara av intresse att skriva om.

I morgon söndag 23 februari kl. 13 har vi årsmöte i vår båtklubb Enångers Båtsällskap EBS. Det brukar kunna vara första startskottet på aktivitet framöver med planeringar och annat arbete inför den kommande säsongen.

En annan sak som brukar vara starten på säsongen för oss båtägare är den årliga båtmässan "Allt För Sjön" i Stockholm som startar den 1 mars. Som vanligt anordnar vi en bussresa i år också. Den resan äger rum fredagen den 7 mars. Alla som vill kan anmäla sig till Tommy Westling på telefon 070-5014639 eller 0650-550043. Kostnaden är den samma som förra året, det vill säja 450 kr för medlemmar och 490 kr för övriga. I priset ingår entrébiljett. Betalning kan ske via PG alt. BG eller, efter anmälan och bokning, på bussen vid påstigning. Bussen startar i år vid busstationen i Ljusdal kl. 07:00 för att via Delsbo åka till Resecentrum i Hudiksvall. Vi gör ett uppehåll för rast i Gävlebro och anländer till mässan lagom vid öppning. Hemresa sker vid cirka 17-tiden.

Ljusdal: 07:00
Delsbo: 07:25
Hudiksvall: 08:00
Iggesund: 08:10
Njutånger: 08:15
Enånger: 08:20
Söderhamn vid efterfrågan och anmälan.

/allt-for-sjon.png

Borka Brygga finns omnämnt i senaste numret av tidningen "Båtliv" som ges ut till alla båtklubbsmedlemmar. Ett bra reportage med helsida på sidan 45 om vår fina anläggning med full service som är väl värd att stanna till vid vare sig man kommer med bil eller båt land- eller sjövägen.

 

Vi hörs snart igen i (B)loggboken här på vår hemsida.....

Roland Jonsson
ordförande
Enångers Båtsällskap

22 feb 2014