Fest idag.....

Fest idag vid Borka Brygga.

Det är dags för sommarens medlemsfest i restaurangen vid Borka Brygga. Alla medlemmar i Enångers Båtsällskap är inbjudna till en kväll med mat och dans. Då blir det klackarna i taket och humöret i topp.

Nu har vi t-tröjor att sälja i hamnkontoret vid Borka Brygga. Titta in när ni är i Borka och köp ett minne från "Norrlandskustens Pärla".

Campingen och gästhamnen fungerar mycket bra. Tommy (hamnkapten) och jag (Roland, ordförande) träffar så många glada och trevliga gäster som övernattar hos oss. Vi är så glada att våra gäster trivs och är nöjda.

Nästa vecka 28 finns Tommy vår hamnkapten vid Borka Brygga under dagtid 08:00 - 16:00. Därefter v. 29, 30 och 31 har Tommy semester. Då är hamnkontoret tidvis obemannat under dagtid. På vissa kvällar har vi en gentleman som tittar ner och besöker campare och gästbåtar för att höra sig för att alla är nöjda. Det går även bra att betala till honom. När det för övrigt är obemannat på hamnkontoret så har vi ett system som fungerar alldeles utmärkt. Man ringer ett telefonnummer och får instruktioner för självbetjäning.
Ring 072-5014638 eller 072-5014639 vid behov av camping eller gästbåtplats.
Då finns tillgång till nycklar och informationsblad. Betalning kan man göra kontant i ett stålrör bredvid dörren till hamnkontoret. Det finns även tillgång till inbetalningskort i duschrummet. I en brevlåda kan man lägga nycklarna när man åker.

Välkomna till vår fina anläggning med camping, gästhamn, restaurang samt mack för både bilar och båtar.

Roland Jonsson
ordförande
Enångers Båtsällskap

t-shirt.jpg

6 jul 2013