GLAD PÅSK!

Långfredagen den 29 mars 2013.

Glad påsk vill vi önska er alla som läser den här hemsidan.

Nu känns det en aning segt med vårens framsteg här i Borka. Snön ligger fortfarande kvar med ett ganska tjockt täcke. Isen i hamnen är fortfarande kvar. Nätterna är kalla men dagarna soliga och på plussidan. Visst väntar vi massor på våren och att få sätta igång på allvar med förberedelserna inför den kommande säsongen. Kanske det blir som en del år tidigare att vintern i stort sett övergår till sommar med en gång. Det bara exploderar ute i natur. Då blir det full fart med vårrustningen av båtarna och livligt igen vid Borka Brygga. Ja nu längtar man mycket. I morgon natt går vi över till sommartid och ställer fram klockan. Då blir kvällarna ljusare och gäster börjar åka ner till Borka Brygga för att kolla hur det ser ut.

Vår nya krögare är i gång för fullt med alla förberedelser inför sommaren. Det ska bli riktigt spännande att ta del av upplägget i restaurangen vid öppnandet i maj.

För övrigt så pågår arbete vid anläggningen hela tiden. Inomhus vid dåligt väder och utomhus när solen bidrar med värme. Vi återkommer senare med mer detaljer.

Till sist så nu vänder vi oss till vädergudarna att nu vill vi ha en varm och skön vår i det snaraste tätt följd av en tidig sommar.....

Roland Jonsson
ordförande
Enångers Båtsällskap

glad-pask-borka.jpg

29 mar 2013