Härlig stämning

Härlig stämning på bryggan.

Vilken härlig stämning det var i restaurangen på Borka Brygga när sånggruppen "SMALL GROUP" uppträdde för en nästan fullsatt restaurang igår kväll. En fantastisk föreställning  med både sång och musik i det vackra vädret. Det bjöds på Evert Taube, Bellman, instrumental dragspelsmusik och även lite jazz. Vi kommer säkerligen att boka dom nästa år igen.

Campingen fungerar alldeles utmärkt med många nöjda campare i både husvagnar och husbilar. Vi har en skön avslappnad familjär stämning på både camping och gästhamn. Nu har det även satt fart med många gästbåtar från både när och fjärran. Alla lika positivt överraskade av vår fina anläggning. Det känns väldigt bra för oss alla.

För tillfället försöker jag ha lite ledigt för att vara ute och segla med min Vega. Vi har då fått en fantastiskt bra förstärkning av vår hamnkapten Tommys far Hjalmar som trots sina dryga 80 är pigg och mycket arbetsvillig. Han agerar som en riktig "hustomte" med alla möjliga uppgifter. Städar, fyller på papper, tömmer sopor, fixar nycklar och tar emot gäster till camping och gästhamn, tar betalt och informerar våra gäster om vår anläggning. Dessutom är han väldigt social och gillar att språka med alla våra besökare. En toppenkille vi har i Hjalmar.

Roland Jonsson
ordförande
Enångers Båtsällskap

 

small-group-borka-2.jpg

22 jul 2013