Hösten har kommit.....

Hösten har kommit till Borka Brygga.

host.jpg

Nu börjar årets säsong att lida mot sitt slut på vår fina anläggning Borka Brygga. Restaurangen har stängt för i år. Dock är camping och gästhamn öppna ännu en tid. Fortfarande kommer gäster för övernattning på vår camping. Nu inatt hade vi en husbil som besökte oss.

Vi vill passa på att tacka alla ni som besökt oss i år med bil, mc, husvagn, husbil och båt. Tack för att ni gjorde säsongen 2013 till reordsäsong. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna igen 2014.

campingen-b-20130625.jpg

Nu har även båtarna börjat att komma upp på land. Några av dom mindre båtarna står redan prydligt uppställda vid vår anläggning. Dom stora båtarna som behöver mobilkran för att komma upp får vänta till den 12 oktober då det är samlad upptagning. Efter det datum kan man säja att vår anläggning har stängt för höst och vintervila.

borka-1.jpg

Dock pågår under hela höst, vinter och vår en hel del arbete för oss i styrelse och kommitéer. Vår hamnkapten och vaktmästare Tommy jobbar hos oss året runt. Den kalla årstiden är det inomhusjobb för Tommy med underhåll samt den ständiga snöröjningen. 

Roland Jonsson
ordförande
Enångers Båtsällskap

24 sep 2013