Känns bra.....

Känns bra nu när säsongen är igång.

Vi har haft en mycket bra start här vid Borka Brygga detta år. Vädret har varit bra den senaste tiden så både restaurang och camping har redan haft många gäster. Ja, vi har haft en kanonstart i år. Campingen har varit välfylld flera dagar. Det har också varit många dagbesökare som vill njuta av den fina miljön. Borka Brygga har nu "placerats på kartan" för all framtid. Så det känns fantastiskt kul att vi har ett bra flyt just nu.

Gästhamnen har redan besökts av flera båtar från Tyskland. Ofta ligger dom här många dagar och njuter av den lugna miljön och restaurangens goda mat.

Vår långliggande gäst "Poppy" med båten "Free" från England stortrivs här. Hon kom hit på sensommaren förra året och ligger fortfarande kvar. Men nu förbereder hon starten på resan runt Bottenviken. Hon hoppas komma iväg innan midsommarhelgen. Vi kommer att sakna henne mycket.

Planeringen för sommarens evenemang är nu i full gång. Närmast är det "Träbåtens Dag" den 12 juli. Den 26 juli är det medlemsfest för vår båtklubbs medlemmar. I augusti har vi "Bryggdans" den 15 augusti, countrykväll den 22 augusti och den årliga lyskvällen den 30 augusti. Lyskvällen är det späckat program med segeltävlingen "Borka Lys" på dagen, fyrverkeri på kvällen samt ett populärt gäng som spelar gammal hederlig Rock´n Roll på kvällen.

Åker ni E4:an norrut mot Hudiksvall eller söderut mot Söderhamn så titta in till Borka Brygga, det lönar sig. Kommer ni sjövägen så gör en avstickare till vår lugna fina gästhamn med full service.

VÄLKOMNA!

 

9 jun 2014