Mycket lyckad.....

Mycket lyckad försäsong vid Borka Brygga.

Denna försäsong har varit väldigt lyckad för oss vid vår anläggning här i Borka, Enånger. Restaurangen har haft många besökare med mycket nöjda gäster vilket glädjer oss stort. Ett bra urval av rätter på menyn där man kan äta enklare rätter mitt på dagen mellan 11-16 och fantastiska á la carte rätter på kvällen 16-21. Bra personal i restaurangen med god kunskap och fin servicekänsla med ett trevligt bemötande, det känns mycket tillfredsställande.

Campingen har trots det stundtals dåliga vädret haft en god beläggning. Midsommarhelgen har tidvis varit så gott som fullbelagd. Många gäster har uppskattat den härliga miljön och det sköna lugnet som camping. Även denna säsong har vi vår fantastiska campingvärd Monika med sin man Olle som bor hos oss i sin husvagn. Hon tar emot gäster med sitt glada och ödmjuka sätt och visar alla till rätta.

Även vår gästhamn har haft en fin start med många förstagångs-gäster. Många av dessa har uttryckt att "hit kommer vi att återvända". Det känns fantastiskt kul.

Nu står högsäsongen för dörren med fullt tryck på restaurang, camping och gästhamn. Det ska bli oerhört kul att få möta alla gäster igen både nya och gamla.

Välkomna till Borka Brygga, Norrlandskustens Pärla!

Roland Jonsson
ordförande
Enångers Båtsällskap

/trevlig-midsommar-2015.jpg

20 jun 2015