Nu är den här.....

Nu är den här hösten!

Gästbåtarna har försvunnit, camparna kommer bara en då och då. Båtarna har kommit upp på land. Nu är hösten ofrånkomligen här. 

Vi hade tur med vädret på torrsättningen, först lite dimmigt, disigt och lite kyligt som senare övergick i sol och värme. Söndagen bjöd på sommartemperaturer och ett strålande väder.

Det rådde ett febrilt arbete både lördag och söndag med tvättning, urplockning, städning och motorkonservering m.m. Nu väntar bara täckningen av båtarna vilket några redan klarat av.

Sommaren har varit fantastisk detta år för alla som varit lediga. Sol, värme och badvänliga temperaturer i vattnet. Den här sommaren kommer att gå till historien som en av dom varmaste och torraste på mycket länge. Campingen har varit mycket välbesökt med många fullbelagda nätter. Gästhamnen har också visat ett bättre resultat jämfört med förra året.

Men nu görs alla förberedelser på vår anläggning för att ta emot kommande vintersäsong. Då lägger sig lugnet över Borka Brygga. Så får vi drömma om säsongen 2019.

15 okt 2018