Nu vilar.....

Nu vilar Borka Brygga efter säsongen 2017.

Vilken bra säsong vi haft trots att vädret ofta varit både regnigt, kallt och blåsigt. Vissa dagar har vi haft underbart väder då har gästerna strömmat till. Camparna med sina husbilar och husvagnar har varit oss trogna trots dåligt väder. Ofta har det varit fullbelagt med många nöjda gäster.

Gästhamnen har inte varit så välbesökt denna sommar men det får vi skylla på vädret. Många båtar som kommer långväga ifrån har rört sig med kortare turer denna sommar och på så vis inte hunnit hit.

Enångers Båtsällskaps båtar tog vi upp med kran lördagen den 7 oktober, samt några stycken även helgen efter. Allt fungerade bra i det strålande höstvädret med stor rutin från alla inblandade. Många har redan täckt över pressar inför vintervilan. 

Nu pågår för fullt arbete med underhåll och reparationer. Günther och hans "gubbar" gör ett fantastiskt arbete. Vår duktiga hamnförvaltare och hamnkapten Günther Karl gör ett enastående jobb för klubben och dess anläggning. Det är åtskilliga timmar i veckan han jobbar för Enångers Båtsällskap. Arbetet med anläggningen fortgår hela hösten och vintern då även snöröjning tillkommer.

Styrelsen för Enångers Båtsällskap träffas regelbundet med styrelsemöten hela året. Nu under hösten summeras och utvärderas säsongen. Vinterns och vårens möten ägnas till stor del åt planering för kommande säsong 2018.

Vi önskar er alla en skön höst.....

Roland Jonsson
Webansvarig

/2013-06-25-03-53-35.jpg

17 okt 2017