Vi är glada.....

Vi är glada, ja mycket glada.

Varför är vi så glada? Jo, vi har fått sååå många nöjda gäster till vår camping och gästhamn. Campingen har tidvis varit väl besökt den här försäsongen när vädret varit bra. Ja även i rikligt regn har vi haft gäster på vår camping. Det är första året vi driver camping och gästhamn i klubbens regi varför vi varit mycket spända på vad gästernas omdömen är. Så här långt har det gått över förväntan. Det är därför vi är så glada. Omdömen som "vilket smultronställe, hit ska vi verkligen återvända", vidare "det här är bästa stället vi varit på vid den här delen av landet", "inte visste vi att det fanns en så bra camping här, vi som åkt förbi här så många gånger", även "vilken underbar utsikt över havet, och så tyst och lugnt det är", också "vad bra att ni har nattvakt varje natt, då sover man lugnt".

Lite extra roligt är att vi redan haft flera utländska gästbåtar i vår gästhamn bl.a. flera båtar från Tyskland och en gästbåt från Nederländerna. Dessa har alla legat minst två nätter hos oss och varit mycket nöjda.

Nu väntar vi på att våra cyklar ska komma som våra gäster ska kunna låna för att åka till centrum med kiosk och mataffär. Nu denna säsong kan man även inhandla gasol i kioskens regi. Vi kommer att tillhandahålla en cykelkärra att koppla till cykeln för smidig transport.

Restaurangen fungerar bra och även där har vi fått många fina omdömen från våra gäster. Visserligen har det varit en besvärlig inkörningsperiod med en del oturliga missöden med utrustning och även personal. Vår nya krögare har gjort ett fantastiskt arbete för att ställa allt till rätta och få allt att fungera. Det är ju fruktansvärt svårt i början att hitta rätt i ett kök man inte jobbat i tidigare och med ny personal. Även hitta rätt med bl.a menyer och priser. Nu tycker vi tillsammans att allt börjar falla på plats, men visst det återstår fortfarande en del. "Rom byggdes inte på en dag" som det välbekanta uttrycket heter.

Nu hoppas vi på en fin sommar med mycket sol och värme.

Ha det så gott där ute....

Roland Jonsson
ordförande
Enångers Båtsällskap

 

 

15 jun 2013