Ungdom

ENÅNGERS BÅTSÄLLSKAPS Seglarläger 2024 vid Borka Brygga vecka 28

Vuxensegling 7/7 kl 09:00-14:00, lunch ingår

Glidarna (8-9år), 8-10/7 kl. 09:00 -14:00, lunch ingår.
Simkunnig minst 25-meter är ett krav. Sjuåringar med god sjövana och simkunniga 25 meter kan erbjudas plats i Glidargruppen i mån av plats (max 12 platser).

Kryssarna (10-15 år), 11-14/7 lunch ingår. kl. 09.00 -15.00
Från fredag till lördag planeras en övernattning på Gressla / Enhamnen

Kursavgiften skiljer något beroende på vilket läger man är anmäld till.
Meddela vid inbetalning vilket läger-betalningen avser.

Glidarna, 850 kronor
Kryssarna, 1000 kronor
Vuxensegling 500 kronor
... och medlemsavgift 150 Kr för de ungdomar som inte ingår EBS medlemskap.
Ett EBS medlemskap inkluderar alla i familjen under samma folkbokföringsadress. För ungdom som inte ingår i något medlemskap tillkommer medlemsavgift, 150 kronor och gäller även ungdomsledare. Genom denna medlemsavgift blir deltagarna försäkrade via Gävleborgs Båtförbund under läger samt vid eventuella båtlån på övrig tid i sommar.

En billig försäkring då det är lätt hänt att kollidera eller välta på ett sådant sätt att skador uppstår på egna eller andras båtar. Ingen ungdom får segla klubbens båtar utan denna försäkring.


Samtycke till att publicera uppgifter. Du som deltagare av vårt seglarläger, har själv (om du är över 15 år) eller som vårdnadshavare (i andra fall), rätt att bestämma om fotografier, videor eller andra personuppgifter får publiceras på Enångers båtssällskaps webb eller i sociala medier på lnstagram och Facebook, samt i medlemsdatabasen för EBS, Laget.se och LOK-ldrottOnline. Ett medgivande kan alltid återkallas. Dataskyddsordningen GDPR har till syfte att skydda människor mot at deras personliga integritet kränks i samband med behandlingen av personuppgifter. Till personuppgifter räknas namn, födselsdatum, adress, epost, mobilnr, fotografier och videor.

Anmälan är bindande i samband med swish-betalning
Länk:
https://forms.office.com/r/5w0aMbJCGv

Frågor och funderingar, skicka till ungdom.ebs@hotmail.se 


Några bilder från vår populära ungdomsverksamhet